Onze Werkwijze

Hoe het contact en traject verloopt
Onze werkwijze

Hoe verloopt het contact en hoe wij u gaan helpen

U heeft hulp nodig met uw WordPress website. Natuurlijk wilt u dan weten hoe dit traject verloopt, wat onze werkwijze is, wat het gaat kosten en hoe snel u geholpen bent.

1. Het eerste contact en onze werkwijze

Heeft u problemen met uw WordPress website, of heeft u hulp nodig bij taken waar u zelf niet uit komt? Natuurlijk bent u dan benieuwd naar onze werkwijze. Bij ons bent u in goede handen. Wij zijn WordPress experts met jarenlange ervaring en staan klaar om u te helpen. Het eerste contact verloopt bij voorkeur altijd via email of Whatsapp. Heeft u liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Neem in dat geval altijd eerst even contact op via email of WhatsApp voor het maken van een belafspraak. Dan weet u zeker dat u ons aan de lijn krijgt. 

2. Welke informatie hebben wij nodig?

Beschrijf zo gedetailleerd en duidelijk mogelijk waar u problemen bij ervaart of waar u hulp bij nodig heeft. Als u snel duidelijkheid wil hebben is het handig om alvast uw WordPress login gegevens te verstrekken, maar dit hoeft natuurlijk niet. 

Voor een hoop taken en problemen kunnen wij al gelijk aangeven of wij u kunnen helpen. Bij complexe opdrachten of problemen moeten we vaak eerst even in de WordPress backend kijken om een goed overzicht te krijgen van de configuratie van uw website.

3. Wat zijn de kosten en hoe snel is het klaar?

Voor het lage starttarief van €45,- lossen wij al een hoop problemen op. Is er meer aan de hand en gaan de kosten hoger uitvallen? Dan bespreken we dit vooraf met u. Voor het maken van een basis website of webshop hebben wij eveneens een laag starttarief van €400,- en €650,- respectievelijk. De kosten voor het omzetten van uw huidige website naar WordPress hangt af van de content op uw website. Het starttarief hiervoor is €300,-

De meeste kleine taken zijn binnen 1 tot 2 dagen klaar. Wij geven altijd vooraf duidelijk aan hoe lang het gaat duren. Gaat het onverhoopt toch langer duren? Dan laten wij dit altijd tijdig weten.

4. Wij gaan voor u aan het werk

U bent overtuigd van onze expertise en besluit gebruik te maken van onze diensten. Bent u een nieuwe klant? Helaas zijn wij dan genoodzaakt om vooraf een aanbetaling van 50% te vragen. Dit in verband met nare ervaringen met niet-betalende cliënten in het verleden. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Als u vaker diensten van ons af gaat nemen is een vooruitbetaling niet meer nodig.

U krijgt van ons een factuur voor 50% van de totale kosten, inclusief een betaallink zodat u snel en makkelijk online kan betalen via IDEAL Na  ontvangst van uw betaling gaan wij voor u aan het werk. Bent u een bestaande klant dan gaan wij direct voor u aan het werk en ontvangt u na afloop de factuur voor het volledige bedrag.

5. Meer toegang nodig

Voor het oplossen van sommige problemen of het uitvoeren van bepaalde taken is alleen toegang tot het WordPress dashboard niet voldoende. Wij zullen u dan vragen om FTP, cPanel of Direct Admin toegang. Weet u niet hoe u deze toegang kunt verlenen? Dan is in veel gevallen het delen van uw login gegevens van de hosting ook voldoende. In de hosting omgeving achterhalen wij dan zelf de gegevens die wij nodig hebben.

6. De werkzaamheden zijn afgerond

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond krijgt u van ons bericht waarin wij u vragen om te verifiëren of de problemen zijn opgelost en of de taken naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Bent u nog niet tevreden? Laat ons dit altijd en gerust weten, dan gaan wij kijken hoe wij u beter van dienst kunnen zijn. Bent u wel tevreden? Fijn, dan horen we dit graag. Na afloop krijgt u van ons de eindfactuur met het verzoek deze binnen 30 dagen te voldoen.

7. Nazorg

Ervaart u na het uitvoeren van de werkzaamheden alsnog problemen? Of ontdekt u iets waar u toch niet tevreden over bent? Neem dan altijd contact met ons op en laat ons weten wat er aan de hand is. Wij zorgen dan dat de werkzaamheden alsnog naar uw tevredenheid worden uitgevoerd.

Wat wij doen

WordPress Diensten die wij aanbieden

Onze Fiverr feedback

Onze tevreden klanten

Bekijk al onze Fiverr feedback

Voor al uw WordPress taken, problemen, of aanpassingen